Ambiteus boekenproject

Bij het vijftienjarig bestaan van WArd/waRD, het Vlaams-Nederlands dansgezelschap van choreografe Ann Van den Broek, maakten we het boek Protect/perform. Het is een terugblik op een periode waarin Ann Van den Broek zich ontwikkelde van danseres tot gerenommeerd choreografe van prijswinnende dansvoorstellingen. Aan de hand van gesprekken met schrijfster Marcelle Schots, reflecties en veel nog niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal, wordt de context belicht waarin het werk van Ann Van den Broek kon ontstaan.

Om het boek te realiseren hadden we een beperkt budget. En nog erger: een onmogelijk krappe planning. Bij de presentatie in Rotterdam dreigde het drukwerk niet gereed te zijn. En dat kon natuurlijk niet. In Pumbo hebben we een goede partner gevonden voor de oplossing. Zij konden niet alleen de echte gedrukte versie verzorgen, maar leverden ook een aantal digitaal gedrukte exemplaren die de presentatie compleet maakten. En nu we toch met complimenten uitdelen bezig zijn: de technische ondersteuning voor het gereed maken voor de drukker was ook heel welkom. Het hielp allemaal mee om dit ambitieuze project tot een goed einde te brengen.

Loop je ook rond met plannen voor een boek en vraag je je af wat er allemaal bij komt kijken? Pumbo heeft al zijn tips en tricks verzameld in een complete gids. Helemaal gratis.

Meer weten over Protect/perform, check het portfolio van De Zagerij ontwerpbureau.

Ambiteus boekenproject